EDUCACIÓ INFANTIL

Tenim 4 activitats per a infantil

LES SENSACIONS DEL BOSC

Descobrim el bosc amb els 5 sentits

Farem un passeig pel bosc tot aprenent a estimar la terra a través de descobrir el bosc amb l'olfacte, el tacte, el gust, l'oïda i la vista Gaudiran d’un circuit sensorial (amb els ulls tapats) i elaboraran un collaret fet amb elements de la natura. Identificarem plantes i aprendrem alguns dels seus noms.

esq1.jpg

L'AMAGATALL DE L'ESQUIROL

Flora i fauna del bosc mediterrani

Joc de pistes on descobrirem elements del bosc tot seguint els rastres que ha deixat l’esquirol. Cada grup seguirà les indicacions per descobrir els elements del bosc, de l’esquirol i dels seus amics. Finalment trobarem l’amagatall i cantarem tots junts una cançó.

circ6.jpg

LA MÀGIA DEL CIRC

Aprèn i viu la màgia de ben a prop

Al matí buscarem la màgia i aprendrem un petit truc per ensenyar a casa que podran practicar durant tot el dia. Buscarem les emocions, farem un circuit d'habilitats, cantarem cançons i ballarem al ritme de Xaxi Xixarrus, qui a la tarda ens farà un espectacle d'1 hora per acabar la jornada.

NATURART

Descobrir tot d'art que podem trobar i fer amb la natura

Descobrirem diferents formes artístiques que ens permetran fer-nos una idea de què és l'art. Coneixerem diferents artistes i
buscarem elements per aprendre com es fa l'art. Elaborarem la nostra pròpia obra d'art amb materials del bosc que podran prendre cap a casa.

Per a més informació relacionada amb el desenvolupament general de les sortides escolars

 (espai, reserva, horaris, recomanacions,... )

Consulteu l'enllaç:

Mireu també: