top of page

EDUCACIÓ INFANTIL

Tenim 4 activitats per a infantil

unnamed11.jpg

LES SENSACIONS DEL BOSC

Descobrim el bosc amb els 5 sentits

Faran un passeig pel bosc aprenent a estimar-lo tal i com ho feien els indis natius americans. Descobriran el bosc amb l'olfacte, el tacte, el gust, l'oïda i la vista. Gaudiran d’un circuit sensorial que podran fer sense sabates. i elaboraran un collaret fet amb elements de la natura. 

ESQUIROL.JPEG

L'AMAGATALL DE L'ESQUIROL

Flora i fauna del bosc mediterrani

Joc de pistes on descobrirem elements del bosc tot seguint els rastres que ha deixat l’esquirol Beni. Els seus amics ens guiaran per dins el bosc mentre els ajudem a resoldre tasques per l'esquirol.  Finalment, trobarem l’amagatall i cantarem tots junts una cançó.

ACT. CASTANYADA PEKES.png

LA CASTANYERA I LA TARDOR

Treballar les estacions a través de la Castanyera

El Marremeu Torracastanyes ens explicarà el problema que té la Castanyera, que ha perdut les castanyes i l'ajudarem a buscar-les mentre aprenem sobre les diferents estacions de l'any. Seguirem les passes del Marrameu per descobrir la caixa de les castanyes i taparem els forats perquè no les torni a perdre.

IMG_6700.JPEG

NATURART

Descobrir tot d'art que podem trobar i fer amb la natura

Descobrirem diferents formes artístiques que ens permetran fer-nos una idea de què és l'art. Observarem la natura per veure com podem fer art a través d'ella. Buscarem un element del bosc que ens agradi per elaborar la nostra pròpia obra d'art que podran prendre cap a casa.

Per a més informació relacionada amb el desenvolupament general de les sortides escolars

 (espai, reserva, horaris, recomanacions,... )

Consulteu l'enllaç:

Mireu també:

bottom of page