top of page

EDUCACIÓ INFANTIL

Tenim 4 activitats per a infantil

unnamed11.jpg

LES SENSACIONS DEL BOSC

Descobrim el bosc amb els 5 sentits

Faran un passeig pel bosc aprenent a estimar-lo tal i com ho feien els indis natius americans. Descobriran el bosc amb l'olfacte, el tacte, el gust, l'oïda i la vista. Gaudiran d’un circuit sensorial que podran fer sense sabates. i elaboraran un collaret fet amb elements de la natura. 

esq1.jpg

L'AMAGATALL DE L'ESQUIROL

Flora i fauna del bosc mediterrani

Joc de pistes on descobrirem elements del bosc tot seguint els rastres que ha deixat l’esquirol Beni. Els seus amics ens guiaran per dins el bosc mentre els ajudem a resoldre tasques per l'esquirol.  Finalment, trobarem l’amagatall i cantarem tots junts una cançó.

circ6.jpg

LA MÀGIA DEL CIRC

Aprèn i viu la màgia de ben a prop

Al matí buscarem la màgia i aprendrem un petit truc per ensenyar a casa que podran practicar durant tot el dia. Buscarem les emocions, farem un circuit d'habilitats, cantarem cançons i ballarem al ritme de Xaxi Xixarrus, qui després de dinar ens farà un espectacle d'1 hora per acabar la jornada.

WhatsApp Image 2021-10-31 at 10.34_edited.jpg

NATURART

Descobrir tot d'art que podem trobar i fer amb la natura

Descobrirem diferents formes artístiques que ens permetran fer-nos una idea de què és l'art. Observarem la natura per veure com podem fer art a través d'ella. Buscarem un element del bosc que ens agradi per elaborar la nostra pròpia obra d'art que podran prendre cap a casa.

Per a més informació relacionada amb el desenvolupament general de les sortides escolars

 (espai, reserva, horaris, recomanacions,... )

Consulteu l'enllaç:

Mireu també:

bottom of page